Dvojica entuzijasta sa još par prijatelja, našli su zajednički imenitelj. Sve što treba, radimo radnim danima da bi nam vikendi bili slobodni za izlete i putovanja. Trebalo nam je skoro pedeset godina života da to shvatimo. Prethodno smo obojica proputovali našu zemlju i svet zbog posla. Sada putujemo iz zabave i zarad čistog zadovoljstva.
Prijatelji nas razumeju i podržavaju, a ova veb stranica služi da inspiriše druge kako bi i oni iskusili sve čari izletovanja i putovanja našom zemljom. Trudimo se da svoja iskustva podelimo sa drugima jer od skrivanja informacija niko nema nikakve koristi. Takođe, pozivamo druge da svoja iskustva podele sa nama i ostalim gostima na ovoj veb stranici. Nadamo se da ćemo uspeti u nameri da i druge povedemo na svoja putovanja ili da odu sami na način kako mi to radimo.
Ne očekujemo niti imamo nameru da stvaramo materijalnu korist od svega ovoga. Ovo je čista zabava i uživanje. Sve na ovoj veb stranici je potpuno besplatno. Slike i tekstovi potpadaju pod zakone o intelektualnoj svojini i ne smeju se koristiti bez saglasnosti autora.